Sluiten

Disclaimer

Sander Buitink Auto's streeft er naar dat alle informatie op de site correct is. De gepubliceerde informatie bindt Sander Buitink Auto's echter niet, noch kan Sander Buitink Auto's hiervoor aansprakelijk gehouden worden. Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Sander Buitink Auto's zijn verstrekt.

Sander Buitink Auto's aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze websites. Niets van deze site mag zonder toestemming van de onderstaande rechthebbende worden overgenomen. Het auteursrecht op deze website berust bij Sander Buitink Auto's of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Sander Buitink Auto's.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op 0314 - 621550 - info@sanderbuitinkautos.nl

Sander Buitink Auto's
Gildenweg 5 - 7021 BS Zelhem

Laatste update: 20-05-2019